Наумче Мојсовски – претседател на новата комисија за спорт во СДСМ

Социјалдемократскиот сојуз, добива уште едно големо “засилување” во своите редови.

Претседател на новата комисија за спорт е познатиот спортист и ракометар во светски рамки, со многу успеси позади себе, Наумче Мојсовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e