Дваесет македонски градоначалници не можат ништо да работат. Еве кои

Дваесет од новите градоначалници, иако регуларно избрани, не можат битно да ги менуваат условите во Општините оти наследија блокирани општински сметки. Ќе функционираат како англиски кралици, на врвот на општинската … Продолжи со читање Дваесет македонски градоначалници не можат ништо да работат. Еве кои