(ФОТОГАЛЕРИЈА) „Градот со вкус на симит“ сѐ попривлечен за туристите

Сѐ поголем број на туристи доаѓаат во Крива Паланка. Освен во посета на манастирот кој е вистинска туристичка атракција, граѓаните не пропуштаат да го прошетаат и новиот парк во градот кој оваа пролет изобилува со перфектно хорикултурно уредување.
Како изгледа градот со вкус на симит низ објективот на фотографот Роберт Крстевски погледнете во продолжение:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e