Јовановиќ кон опозицијата: Можно ли е за сѐ да се рече НЕ? Каква е таа политика?

Бојкотираа референдум, бојкотираа избори, бојкотираат попис и само бојкотираат. Стално уцвикани, навредени, разлигавени. Немаат решенија за ништо, и стално им е Заев виновен за се’.

Понекогаш навистина мислам дека јавните скандали кои опозиционерите ги прават е само за народот да види дека јавните интелектуалци и останатите јавни личности им се сурија од тиквари, исконски преваранти и глупаци. Немам друго објаснување.

Можно ли е за се’ да се рече НЕ? Каква е таа политика? Што е тоа? Каде го има тоа?

ФБ статус на Ненад Јовановиќ

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e