Јована Јеремиќ откри: Јелена го одржува бракот со Душко затоа што тоа е последната желба на мајка ѝ

Во екот на бурниот развод на Харис и Мелина Џиновиќ, познатата водителка Јована Јеремиќ не крие дека секогаш е на страната на жената која си оди кога ќе се чувствува лошо.

Јована отворено ѝ порача на Драгана Мирковиќ дека требало многу порано да се сврти кон себе и кон својот живот, а сега открива зошто Јелена Карлеуша се согласува да живее во фиктивен брак, како што и самата своевремено изјави.

Таа е искрена. Имаше голем скандал, поточно фаул што ѝ се случи кога се покажа дека е најлоша, но всушност тој имаше многу повеќе фаули, само не знаеме. Таа сака да го задржи тој брак поради нејзината мајка Дивна, јас ја познавав Дивна и знам зошто Јелена се однесува така. Поради последната желба на Дивна, таа го одржува тој брак. Мој совет до неа е да не го држи песокот во раце ако ѝ се лизга меѓу прстите, нека оди и продолжи понатаму, тој песок не заслужува да ѝ биде во раката. Таа може и подобро“, изјави Јована Јеремиќ.

Жал ми е само што не можам да ја споделам својата мудрост со жените. Жената добро живее сама, со маж мора да живее спектакуларно, ако го нема тоа, подобро да биде сама и да работи на себе. Јас имам светски мозок, космополитски, но нешите жени избираат да бидат маченици, изгледа е генетски код од нивните баби. Се’ додека не го смениме тоа, жените нема да станат помудри. Тие страдаат од тоа што некој ќе ги нарече к…., и треба да си го живеат животот и да бидат среќни, бидејќи животот е премногу краток за да се живее за тоа што ќе го кажат другите“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e