Успешна имплементација на проектот за поддршка на лицата со оштетен вид во земјата инициран од УСАИД и Лајонс Клуб

Министерот за образование и наука д-р Арбер Адеми, заедно со Н.Е. амбасадорот на САД г-дин Џес Бејли, министерот за здравство, Венко Филипче и министерката за труд и социјална политика Мила … Продолжи со читање Успешна имплементација на проектот за поддршка на лицата со оштетен вид во земјата инициран од УСАИД и Лајонс Клуб