(МАКФАКС ВО ЖИВО) Шест сексуални работнички преку излози нудат услуги на булевар во Скопје

Камерата на Макфакс во живо го пренесува настанот од кој Шест провокативно облечени вечерва од 17 часот од излози на булеварот Св. Климент Охридски на скопјани им нудат сексуални услуги. … Продолжи со читање (МАКФАКС ВО ЖИВО) Шест сексуални работнички преку излози нудат услуги на булевар во Скопје