[🔴Во живо] „Година на нови можности“ Панел 4 – Рамномерен регионален и локален развој – ПРИДОБИВКИ ОД НОВИОТ СИСТЕМ НА СУБВЕНЦИИ ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО

Во рамки на годишната конференција “Година на нови можности”, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски учествува на четвртиот завршен панел на тема “Рамномерен регионален и локален развој, и придобивки од новиот систем за субвенции во земјоделството”.

За можностите за развој на земјоделството преку новиот систем за субвенционирање, како и за можностите за рамномерен регионален развој преку поддршката на локалната самоуправа, но и за улогата на дијаспората во развојот на локалната економија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

e