Градоначалникот Мицевски на средба со здруженија од прекуграничниот регион

Во текот на вчерашниот ден, градоначалникот Борјанчо Мицевски одржа работна средба со претставници од  Здружението „Регионален Центар за соработка СПЕКТАР“ – Кр. Паланка и Здружението „Младински Општински Совет“-Ќустендил од Р.Бугарија, … Продолжи со читање Градоначалникот Мицевски на средба со здруженија од прекуграничниот регион